Laten we ons even voorstellen:

Wij zijn Willy en Andre en na onze eerste kennismaking met dit ras is er  een grote passie voor de American Akita ontstaan.

Wij willen gaan voor kwaliteit, karakter, gezondheid en type, tevens willen wij zeer selectief zijn in ons fokprogramma.

Onze honden worden alleen gefokt volgens het Basis Regelement Stambomen van de de raad van Beheer en de regelementen van de NVAI en NIPON INU. Na enige tijd wachten hebben wij in oktober 2011 onze eerste Akita pup Mara-Shimas Enya of Spicy Angel gekregen, zij is een geweldige hond met een sterk karakter, dominant, lief en trouw maar ook heel ondeugend.

In juni 2012 zijn wij de trotse eigenaars geworden van Pira (Satrebor Walk My Talk), Pira komt van de toplijnen uit Engeland,  zij is al jeugdkampioen en heeft wat punten in Nederland en buitenland.

Van onze eerste nestjes hebben we een reu  zelf gehouden, Branco of the Wild Canyon.

Daarna hebben we nog een reu gekregen, Quando (Kariudogoya’s On My Way), teefje Sky ( American Triumph Ocean Dream)en als laatste Nowy (Fudo Shin’s Never Ending-Story).

Enya, Pira, Branco, Quando, Sky en als laatste Nowy leven samen met ons in een huiselijke omgeving en kunnen het samen zeer goed vinden.

In mei 2016 zijn wij verhuist naar het buitengebied van Altforst, een kleine bungalow met veel grond, hierop hebben wij loopweides gemaakt om de honden van de ruimte te laten genieten.

Veel plezier op onze site en voor eventuele vragen over de American Akita of pups kunt u altijd contact met ons opnemen en wij nodigen u ook graag uit voor een kennismaking met dit unieke ras.

Willy & Andre