Hallo wij zijn Willy en André,

Na onze eerste kennismaking met dit ras is er  een grote passie voor de American Akita ontstaan en zijn we begonnen met onze kennel: Wild Canyon American Akitas.

Wij willen staan voor kwalitatief  goede honden, gekenmerkt door  een goede gezondheid een sociaal karakter en het fokprogramma en socialisatie is gericht op het versterken van ons prachtige ras.

Als  clubfokker van de Nippon Inu  worden onze honden alleen gefokt volgens het Basis Reglement Stambomen van de de raad van Beheer en het fokkers reglement van de onze ras-vereniging Nippon Inu.

Na onze eerste pup in oktober 2011 is onze kennel gegroeid naar 8 AA’s, 3 reuen en 5 teefjes.

In mei 2016 zijn wij verhuist naar het buitengebied van Altforst (Gelderland, land van maas en waal), een kleine bungalow met veel grond, hierop hebben wij loopweides gemaakt om de honden van de ruimte te laten genieten.

Onze pups worden in huis geboren en grootgebracht omdat wij ze vanaf de geboorte aan een huiselijke omgeving willen laten wennen.

Sinds 2022 zijn we een goedgekeurde kennel door Bazoeki

Veel plezier op onze site en voor eventuele vragen over de American Akita of pups kunt u altijd contact met ons opnemen en wij nodigen u ook graag uit voor een kennismaking met dit unieke ras.

Willy & André